söndag 25 augusti 2013

Ny vecka, nya möjligheter.

Då var Elsa äntligen inbokad på babysim. Har försökt att få in henne sedan hon var tre månader, men det har blivit inställt flera gånger. Nu har vi hittat en kurs som börjar nästa måndag. Kursen syftar till lära barnen att få barnen att tycka att det är roligt med vatten men att man ska ha respekt för det. Ska bli spännande! 

Förra veckan blev det inget babycafé för vår del då Elsa var sjuk. Hon är fortfarande inte riktigt sig själv men det går åt rätt håll. Så denna vecka blir det bus igen. Var nog tre månader sedan vi var där sist, ska bli spännande att se hur hon tycker att det är nu. Sång och gitarrspelningen är min favorit med hopp om att det även ska bli Elsas. 

Så höstterminen är i full gång för oss med start imorgon. Nu ska vi få igång rutiner för sovandet igen och även ta nya tag med maten. 

Fröken-jag-vägar-tycka-mat-är-spännande åt minsann en portion fruktgröt idag. Dock sittandes på golvet i köket. Men jag är öppen för att sitta på golvet om det är vad som krävs. Lärdomen som Elsa får med sig efter den övningen är att om man envisas med att blöta ner golvet med sin vattenflaska blir det blött och därmed halt. En ny bula till samlingen helt enkelt. 

Nöjd och glad! Kladd är skoj och helt OK om man även äter duktigt tycker mamma.

// Magda


Inga kommentarer: