torsdag 10 oktober 2013

Höst och nya rutiner.

Hösten är här och det känns riktigt mysigt. Det är ganska fantastiskt att få leva i ett land med så skiftande årstider som Sverige. Man hinner liksom aldrig riktigt tröttna och man vet att "snart är det slut så njuuut". Kanske därför vi är så fixerade vid vädret och kanske är ett av de länder som toppar listan över "vi-som-diskuterar-vädret-mest". 

Med hösten har det även kommit in bra rutiner i vårt liv. Amningen är numera ett avslutat kapitel i Elsas liv. Halleluja för det. Men visst, ett stygn av saknad finns där samtidigt. Men det har gått jättesmidigt och verkligen över förväntan! Hon äter som en häst om hon får "vanlig" mat och välling är det bästa som finns när man myser. Herregud, hon som totalvägrat flaska ända sedan hon föddes. 

Gårdagen innebar inomhuslek med Märta och Frida. Och en liten fotosession. Inte lätt att ta bild på två vildar samtidigt. En kryper åt ena hållet och den andra åt andra hållet. Några fina bilder lyckades Frida ta ändå! 

Morgondagen ska bjuda på fint väder (nu var vi där igen...) och därmed ska största spenderas utomhus. Härligt! 

Dagens bästa var den fina Mimmi-väskan med glitter som Elsa fick av gammelmormor. En hit att bära omkring på, haha! Tack! 

En ny tand på G...

Sötisarna. Snart 9 respektive drygt 10 månader unga.

Galet rolig bild. Elsa välsignar Märta i sann Helge Fossmo anda. 

// Magda

1 kommentar:

Anonym sa...

Underbara tjejer! Kram Mormor