tisdag 3 december 2013

1 år, det bästa i mitt liv.

Igår när vi skulle lägga oss sa jag till Charlie "denna natten för ett år sedan var ingen höjdare". Nä, roligare kan man ha, och drygt med över 20 timmars intensiv förlossning. Men sen kom världens bästa dotter som belöning. 06.20 den 3 december 2012. 

Och nu har hon alltså varit hos oss ett helt år redan. Och OJ vad vi hunnit med mycket skoj! Att inte jobba och vara hemma så länge med henne har varit helt fantastiskt roligt. Och visst, även fantastiskt jobbigt ibland. Men det är så livet är, ibland upp och ibland ner. Och att få barn handlar om just det. Att leva. 

Imorse 06.23 (3 minuter "för sent") sjöng vi för henne. Och en leksakshund som man kan dra efter sig i snöre utdelades. Sista födelsedagspresenten för i år. Om 3 veckor är det dags för julklappar. Vi får flytta eller bygga ut för att få plats. 

Imorgon åker vi på semester. Ska bli härligt, men måste erkänna att jag verkligen längtar tills vi sitter i bilen och är på väg, eller kanske ännu hellre, är framme på hotellet. Morgondagen blir en tuff dag för oss alla så idag blir det mycket vila, frisörbesök och packning. 

Att packa med en 1-åring är som, jag vet inte vad. Ett plagg i väskan, fyra åker ut. Så kanske inte konstigt att det stundtals känns som att vi aldrig kommer komma iväg. 

Två härliga veckor i solen med de två bästa. Det är härligt! Och det har vi framför oss. Kommer hem lagom till julförberedelserna. Hoppas på att det kommit snö så vi kan testa Elsas nya pulka då. Om inte annat finns det nog två föräldrar som gärna provåker både en och två gånger. 

Ta hand om er! Så ses vi igen till jul. 

Ett år sedan hon kom till oss. Älskar dig så otroligt mycket. Vårt hjärta. 

Ett år senare och fullt ös. Bus i ögonen och alltid något på gång. Men visst ser man att det är samma lilla Elsa? 

// Magda

Inga kommentarer: